Panoptikum

“Boratská” hymna na šampionátu. Celosvětový trapas.

 

Celý svět se tím baví. Nenajdete světový deník, který by o tom nemluvil. Prošlo to již i českými a slovenskými médii.

Parodie začala psát skutečné dějiny. Film z roku 2006 Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu, které představilo kazašský národ jako feudální zemi plnou přežitků a prostitutek, o nichž zpívá i překompilovaná kazašská hymna, nenávidící Židy a homosexuály. Kazašská vítězná střelkyně na desátém arabském šampionátu si musela vyslechnout hanobící hymnu z reproduktorů – byla to značná ostuda, než pocta prvnímu místu a úcta k národu. Komedie patří do kin a ne ke stupínkům vítězů.

Pochopitelně kazašské úřady trvají na oficiální omluvě. Kuvajtští organizátoři se ještě před závody zaručili, že mají připravenou hymnu i pro tuto zemi, nakvap však pak hledali popěvek na internetu. A dopadlo to, jak to dopadlo.

Kazašská střelkyně se tak díky incidentu kuvajtských pořadatelů tak nechtěně stala nejslavnější kazašskou sportovkyní na celém světě. Její tvář, jak důstojně stojí při parodickém popěvku, na dlouho nezapomeneme.
Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy