Knihy,  zdraví

Jak zhubnout? Pořiďte si do kabelky malého rádce na hubnutí.

Jarmila Mandžuková, 100+1 přírodních rad na hubnutí. Nakladatelství Start.

Nebude to dlouho trvat, kdy se zbavíme zimních bund. Pak se odloží také svetry a vyrazíme s lehkým oblečením do ulic. S každým takovým slunným dnem poroste teplota a bude se přibližovat čas letních dovolených, pláží, opalování a pohody.

Jenže mnoho z nás musí řešit zapeklité problémy s váhou. Přes zimu se nám opět srazilo jarní a letní oblečení. Je to prostě troufalost!

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Nejprve přišlo předsevzetí na Silvestra: od Nového roku s tím musím radikálně něco udělat!

Sem tam se od dobře míněných nápadů ustoupí. Hodně nám k tomu napomáhá zima – je „hladovější“ oproti horkým létům, kdy na jídlo mnohdy nemáme ani pomyšlení. A oblečení leccos schová.

Ale zima tu nebude věčně. A nadbytečné kilogramy nejen nesvědčí „našemu oblečení“ ;-), ale bohužel a to je podstatnější – ani našemu zdraví a sebevědomí.

Přechod na radikální diety, potravinové doplňky nebo nezdravé alternativy hubnutí často nenesou plody úspěchu, jaké bychom si představovali.

Někdy stačí udělat jen pár základních kroků. Pochopit, z čeho se skládá náš jídelníček. Co je lepší vynechat a co doplnit. A proč? Vědět, co jíst a co nejíst.

Nedávno se mi dostala drobná knížka 100+1 přírodních rad na hubnutí. Je tak malá, že se hodí do kabelky a snadno se čte v autobuse cestou do práce. Dozvíte se v ní, co je to benefibra, proč je důležité konzumovat vlákninu, jaký význam má pro tělo draslík, jód a další prvky, co jsou to body trávení, jak zacházet s masem a spoustu dalších rad.

Doplnila jsem ji ještě knihou od stejné autorky Co nám chybí, když… (Praktický domácí rádce), který se zabývá různými zdravotními problémy v souvislosti, proč vznikají, co nám chybí v těle, co je dobré do těla dodat či vynechat. Kombinace těchto dvou publikací vám umožní udělat si základní přehled o tom, jak byste dobře měli nastartovat váš zdravý životní styl a pochopit mnohé procesy, které vám doposud byly skryté.

hubnout a žít zdravě se vám bude snáze a veseleji.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy