Kultura

Whitney Houston má v sobotu pohřeb. Koroner nechce spekulovat o vlivu drog nebo utopení.

Zdroj: flickr

Rodina a blízcí se rozloučí s Whitney Houston v sobotu na privátním pohřbu v rodné New Jersey. Majitelka pohřebního ústavu Carolyn Whigham z New Jersey potvrdila, že pohřeb začne v sobotu 18. února v poledne v místním kostele.

Míst k sezení je maximálně 1500.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Guvernér Chris Christie včera uvedl, že plánuje vydání nařízení, aby všechny vlajky na vládních budovách byly staženy na půl žerdi.

Fanouškové však možná budou zklamáni. Na žádost rodiny se žádný velký pomník stavět nebude.

Organizátoři pohřbu doufají, že budou moci zprostředkovat fanouškům a ostatním, které zasáhla smrt Whitney Houston, přenos pohřbu na velké obrazovce, vyvěšené mimo kostel.

Zesnulá zpěvačka byla přepravena soukromým letadlem z Kalifornie do Teterboro v New Jersey. V pondělí tělo přijali do pohřebního ústavu Whigham. Katafalk doprovázela policie a přihlížející dav.

Whitney Houston byla nalezena ve svém apartmá v luxusním hotelu Beverly Hilton  mrtvá pár hodin před tím, než se měla účastnit oslavy Grammy. Zatím není jasné, proč skutečně zemřela. V oficiálním prohlášení koroner v Los Angeles nepředpokládá, že by drogy byly hlavním důvodem její smrti. Důkazem je nalezení malého množství lahviček s léky poblíž jejího těla. Rozhodně nemohlo dojít k předávkování. Nehybné tělo bylo nalezeno jen krátce po té, co zemřela.

Panenka Barbie z roku 1987, inspirovaná Whitney Houston.

„Vím, že jsou tu zprávy, že se možná utopila, nebo předávkovala, ale nebudeme dělat konečná rozhodnutí, dokud nejsou všechny testy,” řekl.

 

Mohlo by Vás zajímat  – Barbie jako Whitney Houston, ale bez vlasů ne?

Plešatá Barbie pro holčičky po chemoterapii.

I dívky bez vlasů mohou být krásné. Iniciativa pro Barbie bez vlasů má již přes 100 000 příznivců.

 

Houston také neměla na těle žádná poranění. Výsledky toxikologických testů mohou trvat šest až osm týdnů.

Nicméně uvádí se, že poslední roky zpěvačka bojovala s drogovou závislostí. Blízký nejmenovanný  rodinný přítel potvrdil, že Whitney navzdory těmto zprávám již tři roky nebrala  žádné tvrdé drogy, „ani marihuanu, ani kokain“. Brala jen léky na infekci krku a proti úzkosti, aby mohla spát. Bohužel však prášky kombinovala také s alkoholem.

Ve svém volném čase se často starala o děti v pěstounské péči a o děti s AIDS.

Svědci říkají, že ani její poslední pěvecké vystoupení nebylo chaotické, nebyly zde žádné známky, že by byla pod vlivem návykových látek. Do písně Jesus Loves Me jen přidala trochu chrapotu pro procítěnější dojem, nikoliv z nějaké indispozice.

 

 

 

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy