Kultura

Demi Moore a Ashton Kutcher se rozvádějí

Share

Demi Moore vydala oficiální prohlášení: „S velkým zármutkem a těžkým srdcem jsem se rozhodla ukončit mé šestileté manželství s Ashtonem.”

Pověsti o rozchodu kolují už několik měsíců a herečka tyto spekulace potvrdila ve čtvrtečním prohlášení pro Associated Press.

“Protože jsem žena, matka a manželka, jsou tu určité hodnoty a sliby, které jsou mi svaté, a v tomto duchu jsem se rozhodla pokročit dál ve svém životě.“

Demi Moore požádala o “účast” ze strany médií a veřejnosti. Chtěla by tento čas věnovat sobě a své rodině, a proto by ráda požádala o ochranu jejich privátních věcí, neboť je těžké procházet takovým těžkým obdobím.

Ashton Kutcher ve čtvrtek na Twitteru napsal, že „navždy bude milovat ty chvíle, které strávil s Demi. Manželství je jedna z nejtěžších věcí na světě, a bohužel někdy selže.“

Moore (49) a Kutcher  (33) byli spolu oddáni v roce 2005 po dvouleté známosti.

%%wpcs-263%%-date%%id%%

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy