Kultura,  líbí-nelíbí

Michal David a Lucie Vondráčková – líbí nebo nelíbí?

Na youtube bylo propuštěno nové video, pokud ho neznáte, jedná se videoklip k písničce Byla to láska v duetu Michala Davida a Lucie Vondráčkové. Nic naplat, ale dílko se nějak nepodařilo. Možná, kdyby vyšlo plus mínus v roce 1985, mělo by větší úspěch. “Byla to láska” jako by se zasekla na stejném refrému, který po chvíli už docela vadí. Předpokládáme-li, že se duet bude neustále vysílat v rozhlasových stanicích, vypadá to brzy na rychlé přelaďování jinam.

Přitom to nemuselo být tak zlé. Oba interpreti patří mezi profesionály, stačilo nastavit laťku o trochu výš.

Video? Docela nuda…

Příběh videofilmu se také nezdařil, opět je to krok zpět. Navíc nás zaráží, že těhotná Lucie si s odvahou  dovolila zariskovat takové kreace, které by si leckterá zodpovědná maminka raději netroufla.

Písnička je jakýmsi hybridním návratem do 80. let nebo „tak nějak“. Autorkou textu je matka Lucie Vondráčkové, Hana Sörösová.

Naše redakce dává palec dolů.

 

 

 

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy