Háčkování,  Kreativní koníček,  MB

Háčkujeme na panenky, nápadité návody z Metafory

Cendrine Armani, Háčkujeme na panenky. Nakladatelství Metafora. 2013.

Publikace pro mírně pokročilé přináší opravdu nádherné nápady a vzory k háčkování na panenky. Všechny holky budou nadšené!

V úvodu naleznete stručně grafické ukázky použitých ok, nicméně pro absolutní začátečníky to není. Chce to mít už něco naháčkováno, znát základní oka a mít ten “griff” k rovnoměrnému utahování pro výsledný efekt hotového oblečku. Začátečníkům bych doporučila se protrénovat buď za pomoci šikovné kamarádky, nebo maminky, či využít snadno dostupná videa na YouTube, kde trpělivost učitelek je bezmezná – video lze zastavit a posunout podle vlastní potřeby. Jak už budete mít procvičené řetízkové, pevné oko, krátký a dlouhý sloupek, dvakrát nahozený sloupek, spojené dlouhé sloupky, račí sloupek a mřížku, můžete se pustit do tvoření oblečků třeba právě z této praktické knížky z edice Tvůrčí nápady pro volný čas. Mnoho dalších nápadů a inspirace pro volné chvilky naleznete také zde.

Každý obleček obsahuje fotografický obrázek a detailní popis s vysvětlením zkratek. Všechny modely jsou určené pro panenky o velikosti 42 cm a miminka o velikosti 36 cm. Doplňte šatníky pro panenky a vaše malé slečny mohou vyrazit s kočárky do ulic. Jaro je tady a sluníčko láká na procházky.

MB

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy