Knihy,  Tiskové zprávy

Smrt ti sluší, duchařská novinka pro děti z Albatrosu.

Ignác B. Protiva, úspěšný autor dětských knih, se přestěhuje do starého viktoriánského domu v ulici U Starého hřbitova 43 a doufá, že nalezne klidné místo k psaní. Jenže dům už obyvatele má! Je jím jedenáctiletý Seymour, kočka a nedůtklivý duch – kdysi neúspěšná spisovatelka Olivie. Veselé a vtipné vyprávění poskládané z dopisů, novinových útržků a komiksových obrázků pro děti od osmi let.

 

Vydává Albatros, 160 stran, doporučená cena 179 Kč

Kate a Sarah Kliseovy jsou sestry, které milují psaní (Kate) a malování (Sarah). Ze všeho nejvíc je baví vymýšlet knížky. První z nich udělaly, když jim bylo deset a jedenáct let. Obě sestry se narodily ve státě Illinois v USA. Kate studovala na univerzitě historii, Sarah historii. Kate pracovala patnáct let jako dopisovatelka časopisu People. Za své knihy pro děti získala mnoho ocenění.

Smrt ti sluší je první díl ze série U Starého hřbitova 43, které zatím vyšly už čtyři díly, pátý autorka plánuje vydat na jaře příštího roku.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy