Kreativní koníček,  Pletení z papíru s Agátou

Pletení s Agátou: něco pro zamilované. Upleťte si z papíru srdíčko.

Share
Agáty web. Můžete nahlédnout, stačí kliknout na obrázek.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

 

Pokud jsou vám již nějaké začátky zřejmé a chtěli byste zkustit něco jednoduššího, můžete se pustit do tvoření srdíček z pleteného papíru. Srdíčko se plete na drátu. Je to proto, že drát umí držet požadovaný tvar. Pokud doma žádný nemáte – ani v manželových kutilských bedýnkách – pak si ho můžete snadno pořídit například ve stavebninách, kde za zhruba 60 Kč získáte dostatečně velké klubo na spoustu srdíček a nápadů. Zvolila jsem průměr drátu 1 mm.

Ohněte drát do odpovídajícího tvaru. Nemusíte dbát na detaily, aby srdíčko bylo striktně symetrické a dokonalé, ani já nemám všechny stejné. Potom si vezměte ruličku a začněte omotávat. Je to opravdu jednoduché. Motáte křížem, krážem, dokud se vám to nebude líbit. Pak už stačí hotový výrobek pouze nalakovat.

Aby se vám lépe pracovalo, přikládám fotografický návod, jak jsem vyráběla srdíčka já. Sami uvidíte, jak je to snadné. Až se vám nějaké povede, můžete poslat obrázky na admin@superrodina.cz, nebo vyvěsit na Facebooku. Podívejte se také na můj Agátin web. Hodně štěstí!

Můžete přejít na Agátin web.

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy