horoskop

23.-.29.1.2017: Týden přemýšlení o novém…

horoskop na další týden

Tento týden před sebou máme sobotní novoluní a ubývající Luna ve znameních Střelce, potom Kozoroha a pak k novoluní směrem k Vodnáři přeje tomu, co ukazují i karty.

Mějme na paměti, že to je týden, ve kterém asi není dobré začínat nové věci, ale je dobré se na nové věci připravovat.

Již začátkem týdne se nám může trochu ulevit té štíří energie, která vládla víkendu a přinášela s sebou do extrému viditelné bolesti, temné, hluboké, věci, které jsme možná v sobě zatlačovaly.

I začátek tohoto týdne nasvědčuje tomu, že rozhodně bude mnohé, co za sebou budeme muset vnitřně nechat, abychom vůbec mohli udělat krok vpřed.

IMG_20170122_051137

K výkladu pro tento týden jsem použila sadu Tarot magické brány od Cira Marchettiho a Andělé bozi, bohyně od Toni Carmine Salerno.

První řada je obecně….

Druhá řada je pro ty, kteří výrazněji potřebují ještě za sebou nechat jakousi situaci. Byl to intuitivní výklad pro zpřesnění.

Týden může začínat, nebo v průběhu celého týdne se může prolínat téma toho, co nás brzdí, co nám bere energii a co víme, že bychom měli i vlastní vůlí překonat. Karta Anděl léčení závislostí to na konci výkladu jenom potvrzuje. Ve zvýrazněné míře se mohou objevovat různé špatné návyky, závislosti, destruktivní zvyky. Není to příjemná situace, protože vědomí toho, co musíme udělat, abychom vůbec mohli vstoupit na novou cestu svého života, je o nějakém konečném, úlevném, leč bolestivém rozhodnutí.

Také to je ale týden, ve kterém bude přát osud plánování. Učení… rozmýšlení. Tomu, co musíme udělat v blízké budoucnosti. Není to úplně akční, ale je to stav, kdy za chvíli bude přát štěstí připraveným… tak nyní se “připravujeme”.

I doplňující výklad se dotýká situací, ve kterých jsme byli zlomeni, ve kterých jsme zažili zklamání. Tyto se nám mohou tento týden vracet do života, vracet fakticky i pouze ve vzpomínkách, ale výrazně je tu chuť začít novou kapitolu svého života. Anděl nového života a Páže mincí je o novém začátku, o rozmyšlení si tohoto začátku.

Týden bude přát:

– zásadním rozhodnutím, která ještě nemusíme realizovat… ale dobře si je tento týden po praktické rovině rozmyslet

– pokud vás potká nějaké zásadní rozhodntí nečekané a zvenčí, nereagujte ihned, ale nejprve si dobře promyslete, co chcete… protože impulsivní reakce na začátku týdne může být úplně jiná než promyšlená reakce ke konci týdne (a ta bude správná)

– skvělý čas pro pevné rozhodnutí se pro nové cesty související s novými začátky (studium, nová práce, nový styl života), všechno, co bude v budoucnosti vyžadovat úsilí a je to delší cesta

– skvělý čas pro rozhodnutí se, že už si nebudete ubližovat (ať ve spojitosti s lidmi kolem, nebo s jinými sebezničujícím návyky)

– také to může být týden, kdy dostanete malé šance, malé pobídky, malé nabídky k něčemu novému, o čemž budete mít šanci uvažovat do budoucna jako o otevření nové šance do života

A i kdyby ty bolavé situace více vyšly na povrch tento týden, berte je jako šanci se s nimi definitivně rozloučit nebo je v budoucnosti vyřešit, ale s vědomím, že to vyžaduje práci obou stran, vícero stran, není to jen o vaší vlastní chybě, ale o chybě na obou stranách… vezmeme-li v potaz, že energie dle Luny bude tento týden ubývající, mohou nám docházet souvislosti, které jsme předtím neviděli, je to očista. Nic nemůže pořádně růst, ale vše spíše “zraje”… stahuje se do sebe, rozhodnutí dozrálá tento týden budou mít zásadnější význam pro budoucnost.

Renata Petříčková

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’4′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy