Panoptikum

“Hannah Montana” měla v kuchyni nehodu. “Zatracený mixér”, zatwítovala.

Práce v kuchyni není vždycky bezpečná. Jak se vám daří při vaření různých pochutin? Říznete se (sem tam), škrábnete se přes kůži na struhadle, strkáte prsty do mixéru?

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Miley Cyrus alias Hannah Montana z Disneyho kanálu byla převezena do nemocnice v Los Angeles poté, co se pořezala do prstu. Cestou si zanadávala na svůj mixér.

19letá celebrita nakonec obdržela jen pár stehů.

Mluvčí Miley Cyrus uvedla ke komentářům, týkající se její obvázané ruky jen: „Řízla se do prstu při vaření.“

A Miley se na Twitteru rozpovídala více. Komentovala svůj kyselý výraz, který bohužel hned paparazzi s radostí zachytili na svých fotoaparátech a poslali do bulvárů. Ta „příšerná tvář“ byla prý důsledkem strašného zmatku kolem ní, když byla na pohotovosti. Po sešití dostala dlahu a na twitter dopsala: „Zatracený mixér!“

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy