Panoptikum

Bart Simpson bude hvězdou newyorského mola Fashion Week

Share

Připojte se k nám na Facebook  Superrodina je na Facebooku

Bart Simpson a modelem? Údiv stranou, neboť Groeningova animovaná figurka se v příštím týdnu skutečně projde po molu newyorského Fashion Week. Avantgardní designér Jeremy Scott, nyní se sídlem v Los Angeles, dříve v Paříži, přidal tvář Barta Simpsona na svých osm modelů pro muže a ženy.

Nejspíš se stále divíte. Nemám pocit, že je to Bartova premiéra a věřím, že se jeho figurka objevila již na mnoha různých podstatně levnějších úpletech a tričkách. Navíc mi připadá „trošku mimo“ vidět modelky a modely procházet se při takové speciální příležitosti s animákem na prsou.

Podle Jeremy Scotta, který poskytl rozhovor pro THR, nápad vznikl z jeho vlastní touhy vytvořit něco, co by chtěl nosit sám. „Přišel jsem se svetrem s Bartem Simpsonem a pak ho chtěl můj asistent taky,“ říká mimo jiné Jeremy Scott.“ Bláznivě jsem se zamiloval do Barta. Nejsem skalní fanoušek, který musí vidět každou epizodu. Je to jen taková část pop kultury. Bart je ikona mladých devadesátých let.“

Jeremy Scott tvrdí, že to není žádná vlastní invence a propagace televize Fox. Přemýšlel o tomto nápadu už před šesti měsíci, v prosinci žádal Fox o svolení a příští týden bude mít Bart nový „pletený“ příběh na newyorském molu.

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy