Kultura

Dva a půl chlapa stojí před novou smlouvou. Ashton Kutcher žádá milion dolarů za každou epizodu.

Share

Někdo by si mohl pomyslet, že nový Dva a půl chlapa s Ashtonem Kutcherem nebude mít budoucnost a sitcom zmizí někde v prachu „komických“ dějin, ale nakonec Ashton Kutcher a Jon Cryer stojí před novou smlouvu na dvouletou spolupráci. CBS se musí připravit na další období, nicméně vznikají tu obavy, aby seriál nezabředl v opakujících se vtípcích a příbězích. Je o čem ještě vůbec psát?

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Prvopočáteční vztahy mezi CBS a Ashtonem mohly také „zavánět“ jistou nedůvěrou. Minimálně ze strany CBS, která potřebovala náhradu, ale herci nabídla nakonec „směšnou“ částku oproti té, kterou si vydělával Charlie Sheen. Ashton dostal 700 000 dolarů za epizodu, což za 22 dílů už udělalo 15 400 000 dolarů. Chápu, jsou to „nehorázné“ peníze za pár minut před obrazovkou (svět přece nezachraňuje), ale Charlie Sheen dostával těsně před tím, než musel odejít, jen za jednu epizodu 1 250 000 dolarů. A Jon Cryer, který táhne seriál od prvopočátku, dostává ještě méně než ashton Kutcher.

Nová smlouva si žádá nové přehodnocování výplatních pásek a Ashton Kutcher zažádal o jeden milion dolarů za každou epizodu. Takže smlouva nebude podepsána ze dne na den. CBS se svou novou hvězdou v Dva a půl chlapa musí hledat nějaký kompromis.

Podle THR však i přes pěkné peníze Kutcher, ani Cryer a dokonce ani tvůrce Dva a půl chlapa Chuck Lorre nejsou zrovna dvakrát tak nadšeni, že sitcom by měl pokračovat ještě další dva roky. Většinou zastávají názor: už aby to skončilo desátou sezónou.

Je to také důvod, proč Ashton Kutcher trvá na vyšším příjmu. Jestli se bude seriál vléct ještě další dva roky, chce víc, jinak ať to raději skončí.

CBS si je vědoma, že znovu přeobsazovat role by už bylo dost trapné. A hlavně – ať se to nelíbí hercům, lidé se stále na sitcom dívají a vydělává peníze, hodně velké peníze. Na konci února byla sic sledovanost nižší než obvykle, ale celoroční průměr byl vyšší než v minulém roce.

Příští týden by se mělo tedy rozhodnout, jinak je Lorre ochotný napsat pěkné finále posledního dílu.

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy