MB,  Světová ZOO,  ZOO

Medvědi se chladí ledem

Share

U nás máme docela chladno a deštivo, na to, že je léto. Ameriku naopak sužují horka, která si vyžádala už několik obětí. Trpí nejen lidé, trpí i zvířata. Zejména ta, která obecně patří do chladnějších koutů světa.

Brookfieldská ZOO  ve Spojených státech uvádí: “S rostoucí teplotou v tomto týdnu, pracovníci, kteří mají na starosti zvířecí programy v brookfieldské Zoo, pomáhají zvířatům, aby si  zachovali chladnou hlavu. Vyjma vodních rozprašovačů na vystavená zvířata a koupelí pro zvířata, jich několik bylo pohoštěno obrovskými bloky ledu. Některé daroval Lang Ice a další Lang ledu a dalšími  v Zoo, které jsou naplné nejrůznějšími (kusy) masa a ovoce. Zvířata, která obdržela velké bloky ledu jsou například lenochodi Hani a Kartik, afričtí lvi a Isis a  Zenda, amurský tygr Tiara (doslova diadém, krásný šperk),  lední medvědi Hudson (jméno podle řeky) a Aussie (jméno podle Austrálie) , a medvědi grizzly Axhi a Jim.”

Je to nádherná podívaná na tyhle velkolepé savce, jak se chladí ledem a dobývají skryté dobrůtky. Lední medvěd si se svou hroudou ledu skočil i do vody.

MB

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’4′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy