Kultura

Manželství Sinead O’Connor trvalo jen šestnáct dnů

Share

Irská zpěvačka Sinead O’Connor je opět volná. Před krátkou dobou se vdala a už je její čtvrté manželství v troskách. Sinead O’Connor (45) si vzala Barryho Herridge (čtěte zde) 8. prosince v Las Vegas. Na jedné fotografii bylo již po obřadu patrné, že Sinead cosi ne zrovna přátelsky argumentuje svému novomanželovi, ale přesto – tak brzy po sňatku a krach?

Ona sama říká, že manželství bylo odsouzeno k zániku již tři hodiny po obřadu. Je možné, že Barry nesplňoval její specifické sexuální nároky, s nimiž se svěřovala na twitteru? (A díky nimž získala neskutečně vysoké číslo následovatelů, které klíčové slovo „anální sex“ prudce přilákalo k pozornosti). Tak tomu podle ní není.

Štědrý večer rozhodně za moc nestál; byl jejich posledním dnem. O rozchodu na svých webovkách informovala hned následujícího dne.

Sinead říká, že „po třech hodinách po obřadu bylo manželství v háji kvůli chování jistých lidí z manželovy strany. A taky trochu divokou jízdou, která nás přivedla ke shánění trávy ke kouření na mou svatební noc, protože já nepiju.“

Oficiálně manželství tak nějak fungovalo šestnáct dnů a spolu žili jen sedm dnů. Na svých oficiálních stránkách píše, že od začátku, co se se svým manželem dala dohromady – a že se prý znají velmi krátkou chvíli – tu byl jistý tlak lidí z manželovy strany, kteří ho varovali, aby si Sinead nebral. Navíc byl Barry z celé svatební jízdy značně roztrpčený a „zraněný“. Nejspíš by asi už více neunesl.

„Je to skvělý člověk. Mám ho moc ráda,“ píše Sinead. „Je mi líto, že nejsem spořádanější žena. Pevně věřím, i když je to bolestné si to přiznat, že jsme udělali chybu, že jsme se řítili do manželství z altruistických důvodů, a nebyli jsme si vědomi následků… Byla jsem strašně nešťastná, a proto jsem skončila manželství.“

Píše dále, že Barry je skvělý člověk a že zůstali přáteli. „Přála bych si, aby byl svobodný a šťastný…“ Také si přeje, aby jeho rodina a on sám měli soukromí, aby ho lidé nechali na pokoji.

„Prosím, modlete se za mého milovaného manžela, aby byl v pořádku. A nebojte se o mě…. Mou jedinou starostí je, aby byl můj manžel šťastný.“

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy