Kultura,  Tiskové zprávy

30. Skupova Plzeň přidává OBLUDÁRIUM Divadla bratří Formanů

Share

30. ročník festivalu loutkových a alternativních profesionálních divadel Skupova Plzeň (15. – 19. 6.) byl včera slavnostně ukončen předáváním cen.

Představení Obludárium Divadla bratří Formanů, které se dnes večer odehrává v rámci off programu ve speciálním stanu na nádvoří Plzeňského Prazdroje, mělo být poslední z pěti. Organizátoři se však rozhodli vyslyšet velký zájem diváků a přidat další představení této unikátní inscenace.

„Všech pět termínů v rámci festivalu bylo beznadějně vyprodaných, jsem proto velmi rád, že se nám podařilo najít s Divadlem bratří Formanů další čtyři dny na konci června, kdy můžeme Obludárium v Plzni uvést,“ říká Tomáš Froyda, ředitel Skupovy Plzně a zároveň také pořádajícího Divadla ALFA.

Vstupenky jsou k dostání v prodejní síti Plzeňská vstupenka.

27., 28., 29. a 30. června 20:30

stan na nádvoří Plzeňského Prazdroje

OBLUDÁRIUM

Divadlo bratří Formanů, Praha

 „Obludárium“ je postavené na volném sledu rozmanitých čísel, výtvarně a herecky působivých okamžiků a drobných příběhů, spojených jednotným tématem, kabaretní atmosférou a netradičním prostorem.

TZ

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem 30. Skupova Plzeň přidává OBLUDÁRIUM Divadla bratří Formanů

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy