Kultura

Publikum Charlieho Sheena vypískalo a házelo po něm věci

Share

 

Foto: Angela George/flickr

Americké obecenstvo už nejspíš vůbec není naladěno na  dříve tak populárního herce a komika Charlieho Sheena.

superrodina-zpravodajství a kultura

Zatímco on doufá, že si získá diváky zpátky a potěchu znásobí vyděláním horentní sumy peněz, při veřejném vystupování Na shromáždění Juggalos lidé hučeli, pískali a házeli po něm věci. Charlie Sheen prochází přes pódium, matně nahlíží do obecenstva snad z obavy, odkud přiletí další předmět.

Není to prý poprvé, co rozzuřený dav házel věci po slavné celebritě, jak uvádí Hollywoodreporter. Loni byla na každoročním festivalu zraněna krásná Tila Tequila, když někdo z rozhněvaného davu po ní hodil láhev.

Je to těžký boj Charlieho Sheena. Pošramocená pověst se nesmaže ze dne na den. Nejspíš ho to bude stát hodně úsilí a práce, než si opět nakloní zpátky diváky.

Pokud bude sekat dobrotu, vyhýbat se alkoholu, drogám a cholerickým výstupům, pak mu to jen přejme.

Osobně je pro mne nezapomenutelný ve Žhavých výstřelech a v Dva a půl chlapa. A je škoda, když se zcela zbortí aura vtipného ironického neagresivního komika paradoxně s vizáží drsňáka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

 

Americké televize rozdávají miliony dolarů

Nejlépe placení hollywoodští herci

Amy Winehouse hrála na bicí a zpívala

Celebritou roku je Lady Gaga

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy