Tiskové zprávy

Seniory v penzionu Spokojeného stáří potěší adventním koncertem

Share

Penzion Spokojené stáří přivítá ve středu 11. prosince ženské pěvecké kvarteto Návraty, které přijede místním seniorům vytvořit předvánoční atmosféru pásmem písniček a povídáním. Hudební skupina z Tlumačova vystoupí od 15. hodin ve společenské místnosti zdejšího domova. Program je přístupný i veřejnosti a vstup je zdarma.

V duchu motta „Nuda a samota ke stáří nepatří“ připravilo vedení Penzionu Spokojené stáří další z řady aktivit, kterými se snaží svým klientům zpříjemnit pobyt v tomto zařízení. Tentokrát se jedná o hudební vystoupení tematicky laděné k blížícím se vánočním svátkům. Se svým programem „Vánoce, vánoce přicházejí…“ zavítá ve středu do luhačovického domova pro seniory skupina Návraty.

„Naše písničky provázíme mluveným slovem, které má posluchače zaujmout, pobavit a navodit atmosféru pro zpěv písní. Při setkáních, jako je třeba toto, máme možnost rozdávat v této nelehké době radost, smích a vracet publikum pomocí krásných, melodických písniček do dob jejich mládí,“ říká Hana Janoštíková, jedna ze zakladatelek skupiny, která vznikla v roce 2006 v podstatě náhodou: „naše vystoupení ke dni matek v Tlumačově se tehdy setkalo s takovým ohlasem posluchačů, že následně vznikly i další programy k různým příležitostem,“ doplňuje paní Janoštíková.

Ani jejich návštěva v Penzionu Spokojené stáří není pro místní obyvatelé premiérou. „Už první vystoupení v červnu se našim klientům tak líbilo, že jsme oslovili dámy znovu a ony naše pozvání opět přijaly,“ uvádí ředitelka penzionu Marie Vybíralová.

 

O Penzionu SPOKOJENÉ STÁŘÍ

Penzion Spokojené stáří vznikl v dubnu 2013 s cílem přinést do regionu nové možnosti pro ubytování a péči o seniory, a vytvořit tak důstojnou alternativu ke stávajícím domovům důchodců. Areál má kapacitu 100 lůžek a ve zrekonstruovaných bezbariérových prostorách nabízí ubytování jedno i vícelůžkových pokojích a apartmánech s kompletními asistenčními službami, celodenním stravováním, kulturním i společenským programem a celou řadou relaxačních aktivit. Součástí zařízení je např. i vnitřní bazén se slanou vodou, modlitebna, rehabilitační zařízení a příjemné venkovní prostory. Penzion se nachází v klidném prostředí, s krásným výhledem na Luhačovice.

TZ

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Seniory v penzionu Spokojeného stáří potěší adventním koncertem

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy