Glosy,  Tiskové zprávy

Galerie Harfa v neděli zmodrá. Připravte se na šmoulokoledu

Share

VE ŠMOULÍ VESNIČCE NASTAL ČAS VÁNOC A OSLAVÍ JE KOLEDOU V GALERII HARFA

 

 Taťka Šmoula, Gargamel, Koumák, Šmoulinka. Kdo by neznal modré postavičky s velkýma očima, které již několik desítek let baví děti po celém světě. Ve šmoulí vesničce v Galerii Harfa bude ale šmoulů mnohem víc, protože se připravují na Vánoce a předvedou Šmoulokoledu. Program plný zábavy pro šmoulí fanoušky je připraven na neděli 17. listopadu 2013 od 10 do 17 hodin

Na Šmoulokoledě čeká děti maskot šmouly v životní velikosti, zábavný program na téma šmoulích Vánoc a s tím spojená výroba vánočních ozdob, promítání filmů, hry, soutěže o ceny nebo také šmoulí stezka, která prověří jaké mají děti znalosti o šmoulím světě.

Šmoulové se poprvé objevili v roce 1958 v komiksu belgického kreslíře zvaného Peyo. Na obrazovku vtrhli v roce 1965, byli ale jenom černobílí. Jejich modrá barva vynikla až v animovaném filmu Šmoulové a kouzelná flétna z roku 1976. Velkou popularitu si získal americko-belgický televizní seriál televize NBC a právě díky tomuto seriálu zná šmouly celý svět.

TZ

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Galerie Harfa v neděli zmodrá. Připravte se na šmoulokoledu

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy