Glosy

Maminy Cup 2012 v Nymburku dopadl skvěle! Byly jste tam? Podívejte se na fotky!

Share

Maminky, jste neuvěřitelné a skvělé! Moc vám děkujeme za vaši letošní účast!

Sobota 22. září 2012 patřila sportovním hrám pro maminky Maminy Cupu 2012, které se konaly i letos ve Sportovním centru v Nymburk.

Když ranní sobotní déšť viděl ty úžasné a natěšené maminky, které přijížděly do Nymburka na Maminy Cup, neměl šanci a ustoupil. V 9 hodin měl začít sportovní program a … přestalo pršet. Dopolední zamračená obloha nemohla trvat dlouho. Sluníčko se probojovalo kolem poledne a udělalo nám krásné odpoledne a velkou radost.

Tyto originální sportovní hry nemají v České republice konkurenci. Přijely těhotné maminky (od prvních měsíců až po 8 měsíc těhotenství!), maminky na mateřské dovolené ale také již pracující, které mají nejen předškolní děti. Druhého ročníku se tedy zúčastnilo celkem 186 maminek, dětí a rodinných fanoušků.

Pro zajímavost rovněž Česká lékárnická komora pozvala na tuto akci své maminky, lékárnice. Zúčastnily se v počtu 6 maminek, které barvy svého zaměstnavatele hájily s největší vervou a získaly pro svůj tým 3 medaile.

Pro děti byl připravený bohatý program a odborné hlídání.

Zápolily na odrážedlech, zkusily si atletický trénink, zacvičily si Lali jógu, zahrály a zazpívaly si.

Maminky soutěžily v 11 sportovních disciplínách a mohly si vybrat z nabídky pěti fitness cvičení. Akce se také mimo jiné zúčastnila sjezdová lyžařka Lucie Hrstková Pešánová, která přijela s dvouměsíčním synem Patrikem a s maminkami si zkusila lukostřelbu, zaběhla si běh na 6 km a u večerního vyhlášení výsledků předávala medaile a gratulace. Dále reprezentantka ve sjezdovém lyžování, Eva Sochorová Jelínková, která přijela s dvouměsíční Emičkou, se s maminkami zapojila v atletice a na in linech. Známá tvář Branek bodů vteřin České televize, Barbora Černošková, si s ostatními zasoutěžila v plavání a rovněž využila veslařský trenažér.

Maminky naplnily heslo Maminy Cupu více než dokonale: užily si to, podávaly skvělé výkony a vítězily!

TZ zaslaná kasty.cz, Z. Kárníková; zkráceno

Podívejte se na plnou verzi tiskové zprávy – zde

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy