Glosy,  Kultura,  Tipy na výlet,  Tiskové zprávy

Do obchodní galerie Harfa za sportem

Share

Galerie Harfa přivítá nadšené sportovce a fanoušky Davida Svobody. Ve spolupráci s MČ Praha 9 pořádá 9. října 2014 od 15:00 do 19:00 setkání s českým olympijským vítězem v moderním pětiboji a dále nabízí možnost vyzkoušet si jednotlivé disciplíny na vlastní kůži. Staňte se na okamžik pětibojařem!

Ve čtvrtek 9. října se v Galerii Harfa uskuteční výjimečné odpoledne plné aktivní zábavy, zpestřené autogramiádou s významným představitelem českého sportu. Pozvání přijal olympijský vítěz v moderním pětiboji z roku 2012 a mistr Evropy pro rok 2010 David Svoboda, který přivede několik svých přátel olympioniků. K dispozici bude simulátor jednotlivých disciplín, můžete si tedy vyzkoušet vaše dovednosti v šermu, střelbě, jezdectví, běhu či plavání.

„Rádi přinášíme našim zákazníkům radost. Doufáme, že právě setkání s Davidem Svobodou pro ně bude velký zážitek. Kromě podpisu na fotografii se mohou těšit na spoustu zábavy, na kterou jen tak nezapomenou. Přijďte a třeba v sobě objevíte šermířský talent,“ uvedla marketingová koordinátorka Galerie Harfa Martina Tlustá.

Galerie Harfa v pražských Vysočanech o49 000 m2obchodních a zábavních ploch na třech podlažích byla otevřena 11. listopadu 2010. Již od počátku svého provozu se profiluje jako obchodní centrum nové generace.

Zábavné odpoledne si můžete užít s celou svou rodinou. Přichystány jsou rovněž různé soutěže o ceny.

 

 

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

 

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy