Homeopatie

Zdraví a krása je velký byznys. Opravdu víte jak na to?

Zdraví nebo krása

 

Co znamená být zdravý či krásný v dnešní době? Různá fitness studia, zkrášlovací salóny, wellness programy, centra plastické chirurgie nás lákají na své nabídky, se kterými můžeme vyrobit dokonalá sexy těla. Držíme různé diety, jíme přípravky na hubnutí, kupujeme hromady různých preparátů, abychom byli v kondici a zdraví.

V pravdě dnes zdraví a krása je velký byznys, kterému hrdě a velkolepě přispívají média. Tvoří obrazy, jakými bychom měli být, a přitom zapomínáme, jací ve skutečnosti jsme. Celá ta dokonalá show nás odvádí od nás samotných. Zavaluje nás možnostmi, které určitě musíme využít, protože jedině tak prý dokážeme velké věci a budeme se sebou spokojení. A jsme skutečně spokojení? Na jak dlouho nám vydrží pocit, že se sami sobě líbíme? Do té doby, než nás někdo nebo něco zmate a dokáže nám, že stále ještě nejsme dokonalí, že to stále ještě není ono. Stáváme se tak závislí na mínění druhých, ztrácíme svou vlastní názorovou jistotu. Přijali jsme něčí představu o dokonalosti, protože jsme uvěřili, že je ta nejlepší pro nás. Dáváme přednost vidět věci vnější před těmi vnitřními.

Co je vlastně zdraví a krása? Řekla bych, že zdraví je rovnováha. Síla s jakou vstáváme vstříc novým dnům, optimismus, se kterým na ně nahlížíme, klid a jistota, se kterými jimi procházíme. Krása  pak naši vnitřní rovnováhu odráží. Je v každém našem kroku , pohybu či gestu, v každém pohledu, v každém slovu.

Je spojená s námi a má pramálo společného s retušovanými obrázky slečen na bilboardech a v časopisech. Tahle krása nám dává jedinečnost. Jsme sebevědomé, uvolněné, spokojené, v rovnováze. Tahle krása nám přináší zdraví.

Nacházejte přirozenou krásu a zdraví v tradičních přístupech, kde je hlavním motem rovnováha. Objevte svoje vnitřní zdroje, rozvolněte tělo, žijte v souladu se sebou samotnými.

Zdraví a krása jdou ruku v ruce.

G. A. Rečlová, MUDr.

homeopatie

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy