Panoptikum

Je libo k obědu granát? Připravte si směs a nezapomeňte otrhat žárovky z domácího keříku.

Share

Je libo k obědu granát? Rozřízněte ho podélně a vydlabejte z něho modelínu. Připadá vám to lehce „ujeté“? Takhle je koncipované celé video. Na začátku jste v šoku, proč muž brousí nůž a bere do ruky granát. Obáváte se extrémistického videa a exploze. Jediná exploze, která nastane, bude váš smích a chuť video dále sdílet. Je to úžasné.

Takže jak pokračuje recept?

Svlékněte donaha baseballové míčky, rozpulte je a nakrájejte na kostičky. Je-li po ruce ještě něco kulatého červeného, udělejte z toho želé. Vymačkejte šťávu z míčku na golf. Otrhejte žárovky z keříku a nadrobno je nasekejte na domečky. Opepřujte a osolte šachovnicovými figurkami, ještě trochu pomačkejte celou směs a dobrou chuť.

Tedy dobrou zábavu!
Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

 

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Je libo k obědu granát? Připravte si směs a nezapomeňte otrhat žárovky z domácího keříku.

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy