Kultura

Charlie Sheen si zahraje v novém seriálu o sebeovládání

Share
Zdroj: youtube

Charlie Sheen neudržel jazyk a zuby a vyjádřil se veřejně k tomu, jak se cítil poté, co byl vyhozen z Dva a půl chlapa. Ačkoliv se zdálo, že válečná sekyra je zakopána, neboť na podzim minulého roku se dohodl s Cuckem Lorrem a televizí Warner Bross na kompromisu. Vzájemně spolu tak ukončili právní spor o sto milionů dolarů.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

 Podstatné bylo, že Charlie Sheen slíbil, že nebude v médiích útočit na svého bývalého zaměstnavatele. Občas to ale nevydržel a sem tam mu něco ujelo. Nyní se ke všemu znovu vyjádřil: „Jsem unavený ze lží. Jsem unavený z předstírání, že show stojí za prd. Jsem unavený z předstírání, že Ashton stojí za houby.“

Plive kolem sebe a přesto je pro filmové tvůrce stále zajímavý. Charlie Sheen ještě stále znamená jisté výdělky. A reakce diváků na nové díly Dva a půl chlapa jsou patrné všude – na twitteru, v komentářích k článkům, na Facebooku. Stesk po starém dobrém Charlie tu je. Tak proč toho nevyužít a vrátit divákům nevypočitatelného bouřliváka? Byť v jiném komediálním seriálu?

Charlie si zahraje v komedii Anger Management (Kurz sebeovládání) , do níž byla obsazena zčerstva také Selma Blair jako Charlieho terapeutka. Vede dvě terapeutické skupiny, jedna z nich je ve vězení. A zatím má jistých deset epizod.

FX v lednu oznámil, že bude adaptovat film Kurz sebeovládání z roku 2003, ve kterém si zahrál Adam Sander a Jack Nicholson. Natáčet by se mělo začít v březnu a premiéra by měla proběhnout už v červnu.

Komediální seriál vrátí Charlieho Sheena na televizní obrazovky významné stanice. Jinak bouřlivák bez CBS komedie nelenil. Svůj čas zatím vyplňoval jinou situační komedií na kabelové televizi.

FX říká, že by mohl být Kurz sebeovládání takovým Charlieho vykoupením. Doufáme tedy, že lednové nadšení FX s jeho obsazením nezkalily únorové Charlieho výpady vůči bývalým kolegům.

 

 

Halloweenský speciál Dva a půl chlapa? Bavte se….

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy