Kultura

Oskarový maratón – Nejlepší herečka je Meryl Streepová!

Share

Jeden z nejdojemnějších okamžiků předávání cen Akademie uplynulé noci bylo ocenění Meryl Streepové jako nejlepší herečky v roli železné dámy. Když se dostala na pódium, první, komu poděkovala, byl její manžel, Don Gummer.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

„Všeho, čeho si nejvíce v životě vážím, jsi mi dal ty,“ řekla ve slzách Streepová.

Po té poděkovala dalším kolegům: zejména J. Roy Hellandové, své maskérce, která ji připravuje už 37 let na její filmové role. A ta si také domů odnesla sošku za své maskérské umění, kdy proměnila Maryl Streepovou v Margharet Thatcherovou.

„Děkuji ti Meryl za to, že jsem u tebe mohla celých 37 let pracovat,“ řekla Hellandová při přebírání ceny, kterou vyhrála s Markem Coulierem.

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy