Kultura

Lady Gaga – nová videa na youtube Marry the Night

Share

 

Páteční večer 25. listopadu věnujeme článkům o zpěvačce Lady Gaga.

A máme tu dvě videa Mary the Night. A obě verze byly publikované na youtube 24. listopadu.

Marry the Night je třetí písní z alba Born This Way. Instrumentální klip byl použit během přenosu Gagavision 43. Píseň sama o sobě měla premiéru už 16. května 2011, kdy začala Lady Gaga spolupracovat se Zynga, firmou, která vyvíjí sociální hry na internetu jako CityVille, FarmVille a další.

Lady Gaga řekla o této písni, že je jejím prvním hitem, který vytvořila spolu s Fernando Garibayem a že je něčím jako láskou stvořené hudební dítě mezi Whitney Houston a Brucem Springsteenem.

V září 2011 navrhl Nicola Formichetti, italský režisér a módní redaktor, že by si tato píseň zasloužila svůj samostatný oficiální singl.

Marry the Night se začala distribuovat po amerických rádiích od 15. listopadu.

Sama Lady Gaga už na začátku práce na albu se zmínila v jednom z interview, že tato píseň patří k jejím nejoblíbenějším a sama by chtěla, aby mohla vyjít samostatně na singlu. Je to píseň o tom, že nenávidí Hollywood a chce žít v Brooklynu a dělat hudbu. V rozhovoru pro E! News znovu potvrdila, že píseň je o tom, že není schopna se asimilovat s hollywoodským prostředím. Chce se vrátit zpátky ke své rodině a přátelům do New Yorku a žít ve svém starém bytě.

Svým fanouškům na Twitteru „zacvrlikala“, že text k této písni se jí skládal nejrychleji.

„I´m gonna marry the night

I won´t give up on my life

I´m a warrior queen

Live passionately tongiht…“

 

 

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy