Harry Potter,  Kultura

Daniel Radcliffe hraje v novém hororu

Share

 

CBC Films právě představili upoutávku k novému filmu Woman in Black níže přístupným trailerem.

Sledujte informace v rubrice Harry Potter

Film je remakem k thrilleru z roku 1989. V této nové verzi získal hlavní roli Daniel Radcliffe. Hraje mladého právníka, který cestuje do vzdálené vesnice, ve které děsí místní obyvatele mstivý duch v podobě zavržené ženy.

Dalšími hvězdami po boku Daniela Radcliffe, kterého jsme mohli doposud znát jen z rolí Harryho Pottera, bude Ciaran Hinds a Janet McTeer. Scénář napsala Jane Goldman, spoluautorka také X-Men: First Class a Kick-Ass.

Premiéra „Ženy v černém“ je plánována na 3. února.

Hollywoodreporter říká, že z filmu „pěkně naskakuje husí kůže“.

„Po smrti staré a přátelské vdovy přijíždí do přímořského městečka Crythin mladý právník, aby prošel a zkontroloval její poslední majetek. Vesničané se však o staré paní zdráhají mluvit. Dokonce mají strach se přiblížit k jejímu domu. Za vše může tajemná žena v černém, která tam po nocích obchází. Právník neuposlechne varování vesničanů a vydává se do domu odhalit jeho hrůzyplnou historii a poznat prokleté dědictví,“ tak je popisován děj hororu z roku 1989, který režíroval Herbert Wise a hlavní roli sehrál Adrian Rawlins.

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

TRPASLÍK Z HARRYHO POTTERA BYL ODSOUZEN ZA SEXUÁLNÍ OBTĚŽOVÁNÍ

Harry Potter a některé další filmy Star Wars získali novou reklamu. Bohužel ne však tu, o kterou by stáli. Na druhou stranu se říká, že i špatná reklama přiláká více diváků. Jeden z herců, který se objevil ve výše zmiňovaných filmech, dostal nyní podmíněný dvacetidenní trest ve vězení kvůli neslušnému obnažování před teenagerem ve vlaku.

HARRY POTTER – RELIKVIE SMRTI, ČÁST 2. – TRHÁ HISTORICKÉ REKORDY V ZISCÍCH

Harry Potter – Relikvie smrti, část 2, ohromuje svými zisky. Pokladna se plní 476 miliony dolarů. Poslední potterovský díl už strhl rekordy v mnoha domácích i mezinárodních měřítkách tržeb. Oficiální zpráva přišla včera od prezidenta Warner Bros. „Harry Potter a Relikvie smrti – část 2″ vydělal ohromujících 168,5 milionů amerických dolarů jen na americké půdě o víkendovém otevření posledního dílu. Mezi dalšími rekordy byly jednodenní zisky – v pátek trhl Harry rekord s 92,1 miliony dolarů. V pátek se film veřejně zpřístupnil veřejnosti v 59 územích.

HARRY POTTER – ZAJÍMAVÉ PERLIČKY Z NATÁČENÍ

Ve filmové sáze Harryho Pottera vyjma kouzel a různých triků prošlo také mnoho zvířátek. Největší množství zvířat v jednom dni bylo ve třídě profesorky Minervy McGonagallové, a to na 60 kousků! Největším zvířetem ve filmu byl hroch. Nejmenším pak stonožka. V kanceláři první náměstkyně ministra kouzel, Dolores Umbridgeové, se nacházelo 40 koťat. Ti se pak předala novým majitelům, kteří nejspíš ani nemají tušení, jaká slavná koťátka dostala. Celkem prý bylo v sériích Harryho Pottera na 250 zvířat – nepočítaje v to hmyz.

MAGIE HARRYHO POTTERA – JAK TO BYLO DOOPRAVDY

Osmý a poslední film Harry Pottera, produkovaný společností Warner Bross, se světu představí 15. července. Filmy celosvětově vydělaly více než šest miliard dolarů, z knih z celé ságy pak více než 450 milionů dolarů.

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy